Wat als je hem niet omhoog krijgt?

Als man wil je natuurlijk je partner een plezier kunnen doen. In een goede relatie hoort natuurlijk ook een seksleven. Dit is uiteraard niet het enigste dat telt. Zo zijn vertrouwen, plezier en andere zaken ook belangrijk voor een goede relatie.

Maar als het er op aankomt, wil je ook kunnen presteren in bed. Het maakt je een man. Helaas hebben sommige mannen, vaak die al wat op leeftijd zijn, problemen met het krijgen van een erectie. En laat dat nu net de belangrijkste factor zijn om te kunnen presteren. Het is overigens niet zo dat het alleen bij mannen op leeftijd voorkomt, ook jongere mannen kunnen ermee te maken krijgen.

Wat is hiervan de reden?

slaapkamerHet is belangrijk om eerst te bekijken wat de mogelijke oorzaken zijn van deze problemen. In bepaalde gevallen kan men last hebben van verstopte bloedvaten. De bloedvaten die naar de penis gaan raken verstopt en zo kan de opgave om een erectie te krijgen behoorlijk lastig worden. Maar ook kan het gebruik van diverse genotsmiddelen zoals alcohol, sigaretten of drugs zorgen voor problemen. Soms kan het ook een bijwerking zijn van bepaalde voorgeschreven medicatie. Alhoewel er soms echt een probleem is met het fysieke gedeelte, kan het ook zijn dat er psychologische factoren meespelen.

Alhoewel het een grote stap is, zal er toch altijd een consult met een arts moeten plaats vinden. Het is helemaal niet vreemd om hierover te praten met de huisarts, er zijn veel mannen op leeftijd die hiermee te maken krijgen. Een arts kan bijvoorbeeld Cialis aanbevelen of kijken naar mogelijke oorzaken en eventueel doorverwijzen naar specialisten die kunnen helpen om het probleem op te lossen.

Comments are closed.