Koffie + Lto3 voor super focus?

koffieWanneer je een heerlijk kopje koffie gaat zetten om de dag mee te beginnen, dan denk je meestal niet aan groene thee. Toch is er een stofje dat uit groene thee gehaald wordt, wat de negatieve effecten van cafeine sterk kan verminderen en de positieve effecten juist kan vergroten. Dit stofje heet L-theanine. Het is een stofje dat de mentale focus verbeterd en wanneer dit wordt gecombineerd met een vrij hoge dosis cafeïne (in koffie zit veel meer dan in groene thee) merken veel mensen hier positieve effecten van.

Cafeïne wordt veel gedronken voor energie boost

Alhoewel koffie een heerlijke drank is, drinken veel mensen het om een energie boost van te krijgen. De positieve effecten zijn bekend, maar de koffie kan ook zorgen dat je heel druk wordt of juist de focus verliest. En dat willen de meeste mensen nu juist net niet. Door de koffie te combineren met L-theanine geven mensen aan dat er een ‘super focus’ ontstaat die de effecten van koffie op een positieve manier beïnvloeden. Terwijl de negatieve effecten juist sterk worden verminderd of zelfs helemaal verdwijnen. Zo drinken veel mensen met nog meer plezier hun kopje koffie, espresso of cappuccino in de ochtend.

Het groene thee extract L-theanine is in pil vorm te koop bij diverse webwinkels of reguliere winkels. Er is ook een middel dat lto3 heet dat dit extract ook bevat. Daarnaast is er ook nog visolie aanwezig wat de focus nog verder kan verbeteren.

Comments are closed.